Welkom bij Drukwijzer

Drukwijzer.nl is een nationaal opererende onderneming met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van opmaak, ontwerp en het realiseren van grafische producties. Drukwijzer.nl biedt haar diensten en producten online aan en biedt volledige dienstverlening omtrent de communicatie uitingen van organisaties. Drukwijzer.nl richt zich op die partijen die net wat meer verwachten van hun online drukker. Functionaliteit, gebruiksgemak en natuurlijk een aantrekkelijke prijs vormen de speerpunten van de organisatie. Drukwijzer.nl onderscheidt zich van andere online aanbieders door de persoonlijke professionele aanpak. Daarnaast werken wij enkel met (veelal) gecertificeerde partners. In binnen- en buitenland.

De inkoopkracht en de aanwezige ervaring zorgt dat elke aanvraag bij de juiste drukker terecht komt. Test ons met een maatwerk aanvraag en overtuig u zelf. Daarnaast heeft u online inzicht in uw orders en historie, de bijbehorende PDF-en en uw facturen. Drukwijzer.nl is gevestigd in Eindhoven en heeft in huis tientallen jaren pre-press ervaring. Ook voor concepten, vormgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Geen vaag kantoortje achteraf maar echte mensen van vlees en bloed die u met raad en daad terzijde staan.

Drukwijzer.nl verzorgt en realiseert desgewenst voor klanten de totale communicatie, van opmaak tot levering. Wij bieden u het gemak van online bestellen gecombineerd met professionele, uitgebreide service en kennis. Onze deskundigheid wordt altijd voorzien van een sausje brabantse gezelligheid.